Inici  
Segueix-nos a Facebook!
Segueix-nos a twitter!
Canal Notícies Rss
PsiAra 07/04/2020 7:50:05

SECCIONS

CONTACTA

 

ALTRES PUBLICACIONS

 

Projectes guanyadors dels Ajuts 0’7 del COPC


Implementació psicològica del Proyecto escuela activa 2019 en la Escuela Soldevila de Lima (Perú). Presentació del projecte i resultats.

En un context on la realitat no ens la podem ni imaginar aquelles persones que vivim en el món desenvolupat, submergits en la comoditat d’una sofisticada zona de confort, en un lloc on les condicions de vida fan difícil la consciència d’allò que...
 

Carlos Bermejo: La conjetura que propongo es que el discurso psicoanalítico es la ampliación del de la ciencia sobre el que opera y se apoya en alguno de sus aspectos. 


El 27 de gener de 2020, el psicòleg Carlos Bermejo va presentar el seu últim llibre El rigor y el psicoanálisis. Su sinthoma y sus escrituras al COPC. Per a totes aquelles persones que no hi van poder assistir, l'autor comparteix al Psiara les principals aportacions de la seva obra.
 

Març 2020 | Psiara COPC

Mario C. Salvador presenta al COPC el llibre "Más allá del Yo, encontrar nuestra esencia en la curación del trauma"


En la present entrevista, Mario C. Salvador fa explícites algunes de les principals idees de la seva obra Más allá del Yo, encontrar nuestra esencia en la curación del trauma, que va desenvolupar -capítol a capítol-  per als col·legiats i col·legiades que van assistir a la presentació. 
 

Febrer 2020 | Psiara COPC

Entrevista a Maria Amèlia Pedrerol, autora de la novel·la El Brogit del Silenci


El Brogit del Silenci de la psicòloga i psicoanalista col·legiada Maria Amèlia Pedrerol és una novel·la sobre allò que no es diu, que destaca pel coneixement profund de les emocions i els sentiments que mouen els personatges.
 

Febrer 2020 | Psiara COPC

 

Entrevista a M. Sullivan: "En casos d'alta conflictivitat coparental, pot ser que el sistema de justícia familiar es converteixi en part del problema i no pas en la solució."


El proper 14 de febrer formarà part de la Jornada "Dinàmiques de rebuig filial a relacionar-se amb un progenitor després de separacions i/o noves configuracions familiars. Intervencions i bones pràctiques”. L’acte pretén identificar els signes d'alerta d'alta conflictivitat en els diversos dispositius i comprendre la complexitat d’aquestes dinàmiques.
 

Febrer 2020 | Psiara COPC

 

Mindfulness i Coaching per al naixement, model per acompanyar els futurs pares i mares en el seu procés cap a la maternitat i la paternitat


Des de la secció de Psicologia Coaching, el passat 6 de novembre va tenir lloc la conferència Mindfulness i Coaching per al naixement on es va presentar el model dissenyat per Yolanda Artero, per acompanyar als futurs pares i mares en el seu procés cap a la maternitat i la paternitat. Tema innovador i de vital importància per augmentar el benestar i la salut de la població sense alteracions clíniques.
 

Gener 2020 | Psiara COPC

 

El Dr. Pombo porta al COPC "Violència i salut mental en la infància i l'adolescència" convidat per la Comissió de Psicoanàlisi


El 8 de novembre vam poder escoltar la conferència Violència i salut mental en la infància i l'adolescència, a càrrec del Dr. Antonio Pombo, una activitat promoguda per la Comissió de Psicoanàlisi i  l’Associació de Familiars per la Salut Mental de Nou Barris, amb el suport de la Junta de Govern, la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia i del Comitè d’Infància i l’Adolescència (CIAC).
 

Desembre 2019 | Psiara COPC

 
 
 

 
 

 
 
José Ramón Ubieto: Hemos pasado de mirar al Padre –como referencia y/o lugar de mando- a mirar al iPad.
 
Entrevista a Óscar Camps, col·legiat d'honor del COPC 2018
 
M. Álvarez y G. Galarraga: "No podemos obviar la pregunta por el deseo si además de estar vivos, queremos sentirnos vivos mientras lo estamos"
 
Pilar Aguilera: “El mindfulness tiene un efecto muy positivo en muchos aspectos del currículum, y en muchos aspectos de la persona” 
 
 
 
Alba Tejero, directora d'Elegía: "Lo que realmente me interesaba era el efecto psicológico que tenía el acoso escolar más allá del acto en sí mismo."
 
Diego Rufo, director d'Anhela"Nunca me había planteado que ‘Anhela’ estuviese girando en torno a la salud mental, ya que uno tiende a interpretarla en relación a las enfermedades mentales"
 
Daniel Martínez, creador d'Alike: "Estuvimos un año con la preparación del guión y en esa época estuvimos estudiando y leyendo mucho sobre educación emocional, creatividad, etc."
PsiAra - Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya