La IV Cursa Intercol·legial es va celebrar aquest passat dissabte 27 d'abril amb un gran èxit d'assistència malgrat la pluja. Més de 350 persones inscrites provinents de 13 col-legis professionals han fet un recorregut de 10 km pel port olímpic de Barcelona.

Entre els participants es trobaven farmacèutics, advocats, enginyers, veterinaris, geòlegs i psicòlegs que han fet la cursa malgrat les inclemències del temps.

A la categoria d'adults el pòdium ha estat per Bernat Monter (col·legi d'arquitectes), guanyador sènior masculí i Josep Boada (col·legi d'advocats), guanyador veterà masculí a més de Eva Vallcanera (col·legi de farmacèutics), guanyadora sènior femenina i Luz Marina (col·legi de psicòlegs), guanyadora veterana femenina.

Pel que fa a la categoria infantil, de 5km de recorregut, els guanyadors han estat Haritz Salvadó (col·legi d'advocats) en la categoria masculina i Elena Villanueva (col·legi de veterinaris) en la categoria femenina. Podeu consultar la resta de classificats tant en la categoria d'adults com la infantil al web de la IV Cursa Intercol·legial.

Els sortejos de regals de productes i serveis de les empreses col·laboradores, als quals opten totes les persones participants, es realitzaran durant els propers dies i es comunicaran a través dels col·legis participants.

Gràcies a tots per participar i fins la propera!