Les Sessions Feedback, organitzades per la Secció d’Esport, són espais d’intercanvis d’experiències aplicades. A la darrera Sessió Feedback de l’any, que va tenir lloc el 18 de novembre, i que abordava la preparació psicològica en ultra maratons de muntanya, vàrem comptar amb la presència de 15 persones que tenien interès per conèixer l’experiència i els reptes que suposa la realització d’una competició d’aquest tipus.

El corredor de muntanya Martí Viñas (Mallorca Trail) i la psicòloga esportiva Anna Viñolas (Unitat de Psicologia i Coaching Esportiu) van explicar com ha estat la preparació que han dut a terme al llarg de l’última temporada per a preparar l’Ultra Pirineu 2014.

Els assistents van mostrar molt interès i van participar en tot moment, especialment per saber quins elements generen en l’atleta la confiança suficient per saber que podrà aconseguir el seu repte, com influeixen els aspectes psicològics en el dia a dia d’entrenament i durant la cursa, i com es va realitzar la preparació específica de la prova.

Degut a l’interès suscitat tant per la modalitat esportiva en si, com pel format de sessió, esperem que aquest tipus d’accions es puguin repetir de forma més freqüent.