Sant Pere Claver - Fundació Sanitària i el Col-legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya van signar el passat dijous 29 de març un conveni de col-laboració que reforçarà les relacions entre les dues entitats, amb accions com l'organització d'activitats científiques dirigides a estudiants i professionals, diferents projectes acadèmics i d'investigació o l'intercanvi de llibres i la programació d'activitats conjuntes.
Sant Pere Claver, Fundació Sanitària (SPC.FS) és una institució privada sense afany de lucre que es va fundar l'any 1948 a Barcelona i que disposa de diferents departaments i serveis com el departament mèdic, el departament de salut mental, el departament de serveis comunitaris, el Grup d'Assistència Sanitària als Immigrants i refugiats (GASIR) i l'Institut Docent, que s'encarrega d'organitzar activitats docents i estableix vincles i intercanvis amb altres institucions. Per ampliar aquesta informació podeu visitar el seu web.

A la signatura del conveni va acudir el degà del COPC, Josep Vilajoana, el gerent de Sant Pere Claver, Carles Descalzi i la directora de l'Institut Docent, Mercè Mitjavila.