Inici  
Segueix-nos a Facebook!
Segueix-nos a twitter!
Canal Notícies Rss
dimecres, 27 de setembre de 2023

SECCIONS

CONTACTA

 

ALTRES PUBLICACIONS

 
Secció Psicologia Coaching del COPC
SECCION: La Junta Informa  //  PUBLICAT  
Durant el 1st International Congress of Coaching Psychology es va dur a terme la signatura d'un Memoràndum d'enteniment entre l'ISCP (International Society for Coaching Psychology) i el COPC. La signatura del COPC la va representar Josep Vilajoana, Degà de la institució, vicepresident segon del Consejo General de COP, President de la Comissió Psicologia Coaching del COPC i Vicepresident Honorífic de l'ISCP. L'altre part va estar representada pel Professor Stephen Palmer, President de l'ISCP, Tresorer del Special Group of Coaching Psychology  (SGCP) de la British Psychological Society (BPS) i Director de la Coaching Psychology Unit, City University London.

Amb la signatura d'aquest Memoràndum s'han unit sinérgies per potenciar la disciplina de la psicologia coaching i, s'han estret vincles amb S. Palmer, pioner i, sens dubte referent d'aquest moviment internacional.

D'aquesta col·laboració n'és una mostra l'article dirigit per ell en col·laboració amb els membres de la Comissió de Psicologia Coaching del COPC. The PRACTICE Coaching model adapted to the Spanish language. From PRACTICE to IDEACIÓN (El model de coaching PRACTICE adaptat a la llengua espanyola. De PRACTICE a la IDEACIÓN), va ser publicat per la revista "Coaching Psychology International" ISNN 1758-7719 . Volume 5, ISSUE 1

Aquest proper mes de novembre comptarem amb la presència del professor Palmer a Barcelona. Durant la visita d'aquesta figura internacional de la psicologia coaching, es presentarà oficialment la Secció de Psicologia Coaching del COPC.

El professor Palmer impartirà una conferència el dia 5 de novembre al COPC, sobre la situació de la professió, investigació i moviment al món de la Psicologia Coaching. Aquesta conferència, d'interès per als psicòlegs i psicòlogues coaches i altres especialitats, serà en anglès (hi haurà traducció) i estarà oberta a tothom amb interès en aquesta disciplina.

El dia 6, es realitzarà un taller sobre psicologia coaching en l'àmbit de la salut i la utilització d'estratègies i tècniques cognitivo conductuals. La salut està present en intervencions més enllà de demandes de salut. Aquest taller és d'interès i limitat a  psicòlegs i psicòlegues coaches i professionals de la psicologia interessats per aquesta disciplina.

Puja     
PsiAra - Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya