Comencem un nou any amb nous propòsits I un d’ells ha estat donar la benvinguda als nous col·legiats amb una sèrie d’actes al llarg de l’any.

Ahir, 31 de gener vam celebrar el primer acte de benvinguda als nous col·legiats en el qual van participar diferents representants de la Junta de Govern del COPC així com membres de les seccions, a més a més de la presidenta del Consell Professional, Chon Molina, la presidenta de la Comissió Deontològica Mila Arch, i Josep Rodríguez Roca, Vicepresident del Consell Social.

Josep Vilajoana, degà del COPC va destacar la importància de la reforma dels estatuts que s'està duent a terme actualment i el paper del Col·legi com a representant del col·lectiu de psicòlegs a Catalunya, pertanyin a la disciplina o a l’escola que pertanyin.

Altres temes que van sorgir durant l’acte van ser l’abaratiment de la pòlissa de responsabilitat civil, molt necessària per exercir professionalment i les noves acreditacions en expertesa, que donen a l'acreditat l’especialització en una àrea concreta.

Per la seva part, Chon Molina, va destacar la importància dels grups de treball de cada Secció, a través dels quals es pot treballar en investigació i noves propostes.

Mila Arch va posar de manifest l'increment de les demandes i queixes a psicòlegs en els últims anys, problema que s’ha de treballar des de totes les àrees i especialment des de la comissió deontològica.

Josep Rodríguez Roca, va parlar sobre els diàlegs del Consell Social, i el paper d’aquest dins del COPC, esdevenint un òrgan consultiu on conflueixen tots els altres òrgans del Col·legi.

Per últim i al torn de preguntes, es va parlar de l’intrusisme que es dóna cada cop més a la societat i com des del COPC es treballa aquest problema que afecta la nostra professió.

Un cop finalitzat l’acte es va poder gaudir d’una copa de cava, en un ambient distés, celebrant les noves col·legiacions.