Moltes experiències traumàtiques curen naturalment amb el pas del temps i acaben formant part, com velles cicatrius, del nostre passat. Quan, però, patim un trastorn d'estrès posttraumàtic (TEPT), els traumes irrompen una i altra vegada en la nostra vida, provocant estrès i impedint que ens concentrem en el moment present. I, per més que passin els mesos i fins als anys, els records romanen i ens impedeixen seguir avançant.

El mètode terapèutic clínicament provat denominat connexió corpomental pot ajudar-nos a curar i recuperar d'aquestes difícils experiències. El Quadern de treball per al tractament corpomental del trastorn d'estrès posttraumàtic (TEPT) és un programa directe i autodidacta de connexió corpomental que es pot dur a terme en deu setmanes. Es tracta d'un mètode que utilitza el cos per centrar la ment, desenvolupar les habilitats necessàries per recuperar d'un TEPT i començar a sentir-te connectat, confiat i responsable de la teva vida.

Deixa de sentir esmussat i indiferent i comença a sentir-te viu novament Reconeix les tensions corporals i experimenta la seva dissolució Redueix els flashbacks, els malsons, l'insomni i el desassossec Mantingues el registre del teu avanç mentre t'aproximes a la recuperació plena.