El dissabte, 7 d’abril, a l’auditori de l’Ateneu de Banyoles, va tenir lloc la “IV Jornada de Teatre i Psicologia”, organitzada per Escenaris Especials i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Banyoles i amb el patrocini de la Delegació de Girona Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

La IV Jornada de teatre i psicologia es va enfocar en “el teatre aplicat en l’àmbit de la salut mental” i va ser inaugurada pel Sr. Jordi Bosch Batlle, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles, la Sra. Susana Mantas Jiménez, Vocal de la Junta Rectora de la Delegació de Girona del COPC i la Sra. Clàudia Cedó, Coordinadora d’Escenaris Especials, projecte de la ciutat que uneix el teatre i la psicologia.

Va ser una jornada adreçada a professionals de l'àmbit de la salut, la psiquiatria i la psicologia, edu-
Anna Alarcón Visus, actriu i Susana Mantas, vocal de la Junta
Rectora de la Delegació de Girona del COPC
cadors socials, però també a actors, directors teatrals o estudiants d'art dramàtic. I és que el teatre pot tenir aplicacions beneficioses en molts àmbits i en la jornada es van poder veure i comentar algun d’ells. Professionals de l’àmbit teatral, social i de la salut van exposar les seves experiències, d’aquesta manera es van ajuntar discursos i vivències de tots els àmbits per descobrir noves eines i recursos que els professionals puguin utilitzar en la seva pràctica diària.