Els dies 3, 4 i 5 d’abril, i amb el títol Un bosc de coneixement, la setmana psicològica organitzada per l’ARPP, Associació de Recerca i Promoció de la Psicologia, i amb la que col·laboren la Universitat de Girona, la Facultat 

d’Educació i Psicologia, el Departament de Psicologia, l’Obra SocialFundació “la Caixa” i Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, entre d’altres, van presentar un programa on les conferències i els tallers eren els eixos principals.

Juntament amb la Dra. Montserrat Vilà Suñé, Degana de la Facultat d’Educació i Psicologia i la Dra. Beatriz Caparrós Caparrós, Coordinadora dels Estudis de Psicologia, el President de la Junta Rectora de la Delegació de Girona del COPC, en Francesc Molinero, van inaugurar la XXIV Setmana psicològica.
Francesc Molinero, la Dra. Montserrat Vilà Suñé i Dra. Beatriz Caparrós Caparrós

L’alta assistència dels estudiants, juntament amb l’àmplia participació dels professionals de la psicologia com a ponents, van posar en relleu la bona salut i l’interès per aprendre i col·laborar de totes dues parts.

La Delegació de Girona del COPC també va participar proporcionant el material i informació sobre els serveis i el funcionament del COPC.