Èxit de la festa de la psicologia gironina de 2018

 

El passat 15 de juny, la Delegació de Girona del COPC va celebrar la festa de la psicologia de 2018. En un entorn privilegiat, la Costa Brava, els col·legiats i col·legiades gironines estaven convocats a una doble cita. La primera, a les 18 h, era una agradable passejada pel camí de ronda, amb principi a S’Agaró i final a l’hotel on es celebrava la segona convocatòria, el sopar. El passeig pel camí de ronda, guiada per la vocal de la delegació Ariadna Peña, va discórrer entre converses, vistes al mar, l’escalf de les últimes hores del sol de primavera i els primers tons acarbassats al cel d’un incipient capvespre.

La segona cita, a les 20 h, va ser un rotund èxit de convocatòria. Unes tres-centes persones, entre col·legiats, col·legiades, acompanyants i representants de la Junta de Govern i de la Junta Territorial van reunir-se al sopar anual de la Delegació. Després de les postres es van fer tres actes molt especials per a la Delegació. D’una banda, es va presentar oficialment el Club Social de la Delegació de Girona, que tan exitosament funciona des de primers d’any programant activitats professionals i/o lúdiques que potencien la seu i la salut dels col·legiats i col·legiades. D’altra banda, també es va fer el lliurament de premis del XXIX Concurs Literari d'Articles de Psicologia, esdeveniment amb què va concloure la jornada. Els premiats de 2018 van ser Núria Tió, Josep Soler i Raquel Vidal, primer, segon i tercer premi respectivament (clica aquí per més informació). Per últim, la delegació va reconèixer la tasca dels col·legiats i col·legiades que l’any 2017 van complir el 25è any de col·legiació amb el lliurament d’un guardó i un diploma commemoratiu.

La vetllada va transcórrer en un ambient informal i relaxat, cosa que va afavorir, com cada any la cohesió de la professió a la delegació.